Jak tanio dzwonić z Polski na Ukrainę i z Ukrainy do Polski?
Zamieszczone przez EBP
A ile powinien, według Was, palić 1,6 na autostradzie gazu jadąc z dozwoloną prędkością 140-150 (plus trumna na dachu) ? A może ja mam inną wersję auta tylko 5 biegów , całkiem możliwe, że mi 6 bieg podpierdzielili przy kupnie.
Rozważania na temat metodologi liczenia boskie
Wg mnie pali Ci normalnie dla tych warunków, wiadomo nie jest to "dyszka", ale jedziesz szybko + opór bagażnika na dachu + silnik, który pewnie już wtedy pracuje na wyższych obrotach. Niepokojące byłoby, jeśli takie spalanie wyszłoby Ci podczas normalnej jazdy poza autostradami, z mniejszymi prędkościami i bez żagla na dachu
Jak tanio dzwonić z Polski na Ukrainę i z Ukrainy do Polski?
Witam,
W związku, ze Ukraina jest poza UE to stawki za roaming są dużo wyższe. Czy ktoś ma jakiś sposób, żeby połączenia z Polski na telefony komórkowe na Ukrainę były niższe i w drugą stronę?
Cała ta sytuacja polega na tym, że firma ma telefony w Plusie i część kierowców jeździ na Ukrainę - i tutaj są zbyt wysokie koszty za rozmowy
Podobno słyszałem, że może warto kupić startery ukraińskich operatorów komórkowych?
Śmiało pisać, każde rozwiązanie sie przyda
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
heheh i może jeszcze im laptopa kupić :diabelski_usmiech
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Popieram i z góry dziękuję. Wybierając Skype dajecie ludziom pracę ;-)
Najtaniej będzie kupić kierowcom ukraińskie pre-paidy i dzwonić do nich przez Skype (dajecie ludziom pracę) za 75 groszy za minutę lub jakiegoś operatora VoIP (dajecie jakimś innym ludziom pracę) - na przykład w Halonecie minuta do Ukrainy kosztuje 69 groszy.
Komentarz